Vi söker Teknikkonsult

image_pdfimage_print

PP Polymer AB är ett konsult produktutvecklingsföretag verksamt sedan 1985. PP Polymer med kontor i Vinsta förser den nordiska marknaden med kvalificerade tekniska tjänster inom polymerteknologi. Vi arbetar på molekylnivå inom områdena lim, polymera material och ytbehandling.

Vi har ett välutrustat laboratorium till vårt förfogande där vi under årens lopp utvecklat en rad olika analysmetoder som är unika t ex analysmetod för att identifiera de av KemI klassade flamskyddsmedlen.
Vi behöver nu en

Erfaren projektledare

Som projektledare ansvarar du för såväl det ekonomiska som det tekniska resultatet av våra uppdrag inom aktuella marknadssegment.

  • Du har flerårig och aktuell erfarenhet som projektledare inom industrin. Ett bra kontaktnät hos kunder värdesätts.
  • Du är både tekniker och affärsman och kan ta nya kontakter på rätt nivå lika smidigt som du hanterar nödvändiga tekniska frågor och handlingar.
  • Du är kreativ, stresstålig och serviceinriktad och har god känsla för kundvård.
  • Du är kemist, helst polymerkemist.
  • Du värdesätter att arbeta i det lilla företaget.

Vi utvecklar nya produkter och processer alltid med miljön i första rummet.Lim är vår specialité och vi hjälper våra kunder genom vårt dotterbolag Paul Polymer Production att producera de nyutvecklade produkterna.Vi analyserar och kontrollerar kvaliteten på plastmaterial/lim och lack. Och hjälper konverterare att få styrning på sin tillverkning och sänka priset för råvarorna. Vår kundkrets finns bland både stora och små företag inom nordisk industri.

Anser du dig ha de kvalifikationer som vi söker och vill gå vidare i din karriär är du välkommen att sända in en beskrivning av dig själv, dina betyg och meritförteckning till oss.
Din ansökan med lönekrav sänder du till e-mail info@pppolymer.se eller per brev till PP POLYMER AB, Box 191, 162 12 VÄLLINGBY

Vill du veta mer om PP Polymer ring gärna: Ann-Christin Paul (VD)
på tfn: 08-44 55 300. Och gå in på vår hemsida www.pppolymer.se