Polymerbrevet nr 105 – förändringar i företaget – all kunskap kvar

image_pdfimage_print

Vi fortsätter att dela med oss av vår kunskap
Under 2021 har vi omstrukturerat vårt företag. Vi erbjuder fortfarande konsulttjänster inom hela polymerteknikområdet. Laboratoriet är sålt och vi har som tidigare meddelats upphört att erbjuda byggmiljöanalyser, dvs analyser för vår inomhusmiljö. Dock har vi kvar all samlad kunskap och ger gärna råd även inom det området.
Swaraj Paul som grundade PP Polymer för 37 år sedan erbjuder också sina tjänster för Technical Due Diligence och för rådgivning i företag som utvecklar produkter inom polymera material.
Vi välkomnar dig att botanisera på vår hemsida. Där finns det mycket erfarenhet och information inom våra områden. Våra produkter har vi kvar. Och vårt systerföretag Paxymer fortsätter med sitt miljövänliga halogenfria flamskyddssystem. Våra nyhetsbrev ligger i arkivet och det är ofta vi skrivit om nyheter inom teknikutveckling eller alarm inom miljö som först flera år senare blir aktuella.
www.pppolymer.se 


Amit Paul vår VD i Paxymer uppmärksammas i sitt arbete för Svensk Plast.
Målet med initiativet Svensk Plast är att under gemensam flagg vara en stark och enad röst i plastdebatten.
under Plastmässan i december i Malmö berättade Amit Paul om hur det framskrider med arbetet. Tag gärna del av artikeln i Plastforum här.


Paxymer är åter med i Compounding World
I tidningen gör man sin årliga expose över aktuella flamskyddsmaterial. läs mer:
 Paxymer i Compounding World december 2021


Öppet och stängt i helgerna
Vi håller stängt i våra fysiska lokaler fr o m 20 december och öppnar igen 10 januari 2022. Du kan nå oss på våra personliga e-mail-adresser eller mobiltelefoner om något akut uppstår.