Driven projektledare – polymerkemist

image_pdfimage_print

Du har kapacitet och erfarenhet av att ta en nyutvecklad produkt till en industriell volymprodukt för stora internationella kunder. Du har erfarenhet att driva den egna organisationen och leverantörer mot kundernas krav i en internationell miljö. Du har sinne för affärer med fokus på produktlönsamhet och förmåga att utveckla och underhålla kundrelationer på lång sikt.

 

Hög teknisk kompetens såväl teoretisk som praktisk inom polymerteknologi: 

Tillämpad kemi

Materialkunskap

Problemlösningsförmåga

 

Erfarenhet och hög kompetens inom:

Projektledning/Kommersialisering

Marknadsföring/försäljning

Kommunikation

 

Kunskaper kring och kännedom om

Materialanalyser (polymerkemi)

Analysinstrument

Miljöanalyser

Laboratorieutrustning

Miljökrav

Säkerhetskrav

Marknadskunskap

 

Vidare har du lätt för att samarbeta och är positiv. Du är kreativ och har en praktisk inställning till problemlösning. Du gillar att arbeta i en mindre och dynamisk organisation med högt i tak och korta beslutsvägar. Du har förmågan att nå toppresultat och sporras av att fylla kundens behov och göra lönsamma affärer. Du är i grunden en entreprenör.

Och som sådan har du goda möjligheter att utvecklas hos oss och ta del av det du skapar.
 

PP Polymer är ett innovativt och väletablerat nischföretag som funnits i över 20 år.

Vi har Skandinaviens mest kompletta polymerlaboratorium och har över åren byggt upp kompetens att kunna nyttja alla instrument för att möta våra kunders behov av lösningar.

Sedan 2001 arbetar företaget med IIP (Investor in People). En certifiering som säkerställer att vi arbetar med att ta tillvara och ständigt utveckla kompetensen hos våra medarbetare.

Under 2007 kommer vi att arbeta med att certifiera oss enligt ISO 9001. Aktivt kvalitetsarbete har varit vår ledstjärna genom åren och vi är miljöcertifierade enligt Svensk miljöbas sedan 6 år tillbaka. Miljön är kort sagt i fokus på vårt företag. Vi har alltid arbetat och tagit ansvar för lösningar som ur miljösynpunkt är bättre än befintliga lösningar.

 

Kom in med din ansökan så fort som möjligt, vi tittar på dem löpande till: info@pppolymer.se

Dock senast 2007-01-27.

Ring gärna 08-4455300 och fråga efter vår VD Ann-Christin Paul.